Knallform uke 6

Rød i kinnene etter 4x4

Rød i kinnene etter 4×4

Fornøyd og rød i kinnene etter 4×4 på torsdag  i uke 6. Det var deilig at alle intervallene gikk 5 – 20 sekunder bedre enn på mandag.  Det føles ut som det går bedre og bedre.  Jeg stusser på hvorfor jeg har notert at jeg løp en god del lenger på 4 minutter i det siste intervallet i uke 4. Har jeg ikke blitt sterkere likevel?  Jeg målte ikke hvor langt jeg kom i de første intervallene i uke 4. Kanskje jeg var litt slappere da.

Kroppen kjennes i hvertfall ut som om den er sterkere, og det er en veldig god følelse.

Treningsprogrammet for uke 6 slik jeg gjennomførte det:

MANDAG:

Småløp rundt omkring. Passet på å ende nederst i Ørstvedtbakken etter 10 min.

 • Første intervall fra nederst i Ørstvedtbakken til buss-skiltet ved Brattås skole.
 • Andre intervall fra gatelyset på toppen av Ørstvedtbakken til flaggstang juletreet ved det hvite huset.
 • Tredje intervall fra fotgjengerovergang skiltet midt i første bakken opp fra butikken til litt forbi midt mellom de 2 første lyktestolpene i svingen etter buss skuret.
 • Fjerde intervall fra lyktestolpen ved buss stoppen til Brattås skole og til undergangen ved slutten av svingen.  Dette var kortere enn fjerde intervall når jeg noterte på søndag i uke 4. Usikker på om årsaken er at jeg hadde bedre fokus i uke 4, eller det var at jeg var flinkere i de tidligere intervallene denne gangen enn i uke 4, slik at jeg hadde tatt meg mer ut på forhånd.

Gikk tre minutter nedover bakken igjen mellom hvert intervall. drøyt 4 minutter før 4 intervall for å komme til samme startsted som i uke 4. Til slutt gikk jeg rolig ned bakken i 9 minutter før jeg var hjemme.

 • TIRSDAG: Var sammen med løperjentene igjen. Vi gikk raskt i 5 minutter, deretter løp i 40 minutter og til slutt gikk i 10 minutter.  Først trodde jeg det skulle gå enda bedre enn uka før da jeg løp sammen med de første en liten stund, men så kom vi til en bratt motbakke, og da forsvant de oppover.  De stoppet og ventet et par ganger, men de ventet ikke lenge.  Jeg var fortsatt ikke helt bakerst, men det så ikke ut til å være noen tydelig framgang siden forrige uke.  Det kan jo være at jeg dagen før hadde løpt 4*4 intervall, mens jeg alle de andre dagene hadde treningsfri dagen før tirsdag.

  Når vi kom fram gjorde jeg 15 stk dype knebøy (gikk lettere enn før). 10 stk armhevninger med knærne i bakken  (Bittelitt lettere enn før, men fremdeles kjempetungt på de 3 siste) .10 stk spensthopp til slutt (Er ikke helt sikker på hvordan det skal utføres).

  TORSDAG:

  Småløp rundt isdammen og forbi båthavna, og var nederst i Ørstvedt bakken etter 13 min.

  • Første  intervall fra nederst i Ørstvedtbakken til 5 sekunder forbi buss-skiltet ved Brattås skole.
  • Andre intervall fra gatelyset på toppen av Ørstvedtbakken til 20 sekunder forbi flaggstang juletreet ved det hvite huset.
  • Tredje intervall fra fotgjengerovergang skiltet midt i første bakken opp fra butikken til litt forbi midt mellom de 2 første lyktestolpene i svingen etter buss skuret. Jeg kom 20 sekunder lenger enn dette denne gangen. Jeg kom også 11 sekunder forbi den andre lyktestolpen i svingen før undergangen.
  • Fjerde intervall fra skiltet ved buss stoppen til Brattås skole, gjennom undergangen og midt i svingen like etter undergangen.  Dette var noen sekunder lenger enn på mandag, men fortsatt  kortere enn fjerde intervall jeg noterte på søndag i uke 4. Jeg fortsatte å løpe til midt på det grå huset som jeg gjorde i uke 4, og det tok meg ytterligere 25 sekunder.

  Gikk 3 min nedover bakken igjen mellom hvert intervall. drøyt 4 minutter før fjerde intervall for å komme til samme startsted som i uke 4. Til slutt gikk jeg rolig ned bakken i 9 minutter før jeg var hjemme.

   FREDAG:  Småløp og gikk sammen med Stein i 35 minutter. 10 armhevinger fra knærne var tungt, men muligens litt lettere enn før. 15 dype knebøy gikk fint. 10 stk spensthopp ble gjennomført, men antakelig ikke helt riktig.  Alt ble repetert, til sammen 3 ganger, men da var jeg veldig andpusten etterpå.

  NESTE UKES TRENINGSPLAN:

  Treningsprogrammet for uke 7 slik det står på NTNU sin nettside 

  http://www.ntnu.no/cerg/uke-7

  MANDAG: 10 minutter oppvarming så du blir god og svett. 1 x 4 minutt med gange eller løp så du blir kraftig andpusten. 3 minutter rolig gange. 1 x 4 minutt med gange eller løp så du blir kraftig andpusten. 3 minutter rolig gange. 1 x 4 minutt med gange eller løp så du blir kraftig andpusten. 3 minutter rolig gange. 1 x 4 minutt med gange eller løp så du blir kraftig andpusten. 5 minutter rolig gange – Bra jobba!

  ONSDAG Ta en tur i svømmehallen, svøm eller finne annen fysisk lett aktivitet du liker å holde på med – varighet mer enn 1 time

  TORSDAG Ta maksimalt antall situps du greier. 30 minutter gå eller joggetur i snakketempo. Ta maksimalt antall situps du greier. Bra jobba!!!

   

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.