Knallform uke 7

Da klarte jeg 7 uker!  Det var jeg slett ikke sikker på da jeg startet.  Jeg vet at jeg ikke kan slutte nå.  Jeg må finne  på en måte å holde dette vedlike.  Jeg føler meg sterkere i kroppen enn for 7 uker siden.

Det har vært en veldig god hjelp å ha den faste planen, og jeg føler det litt som et vakuum nå.  Jeg bestemmer meg for resten av året å gjøre 4*4 intervall minst en gang i uken, og minst en ting til hver uke resten av året.  Så får nyttårsforsettet bestemme hva  jeg skal gjøre i 2015.

Treningsprogrammet for uke 7 slik jeg gjennomførte det:

MANDAG:Småløp opp i Ureddløypa, og passet på å stoppe slik at det var bare oppover foran meg etter 10 min.  Det var for glatt til å løpe i bakken opp mot Brattås. Jeg løp 4*4 intervall. Gikk tre minutter nedover bakken igjen mellom hvert intervall. Til slutt gikk jeg rolig i 12 minutter før jeg var hjemme.

TIRSDAG: Var sammen med løperjentene igjen.  Det var kjempeglatt og vi løp ikke, men gikk raskt i nesten en time.  Siden jeg i forkant hadde småjogget i 10 min for å komme til starten ble dette over en time.

FREDAG:  Det var sent, og kaldt og glatt ute.  Denne dagen ble det inne trening med så mange situps jeg klarte.  30 min på løpopeden med fart 6.7  (tredemølle) og til slutt så mange situps jeg klarte igjen.  Situps har potensiale til å bli både flere og bedre.

DENNE UKENS TRENINGSPLAN:

Treningsprogrammet for denne uken, uke 7 slik det står på NTNU sin nettside  http://www.ntnu.no/cerg/uke-7

MANDAG: 10 minutter oppvarming så du blir god og svett. 1 x 4 minutt med gange eller løp så du blir kraftig andpusten. 3 minutter rolig gange. 1 x 4 minutt med gange eller løp så du blir kraftig andpusten. 3 minutter rolig gange. 1 x 4 minutt med gange eller løp så du blir kraftig andpusten. 3 minutter rolig gange. 1 x 4 minutt med gange eller løp så du blir kraftig andpusten. 5 minutter rolig gange – Bra jobba!

ONSDAG Ta en tur i svømmehallen, svøm eller finne annen fysisk lett aktivitet du liker å holde på med – varighet mer enn 1 time

TORSDAG Ta maksimalt antall situps du greier. 30 minutter gå eller joggetur i snakketempo. Ta maksimalt antall situps du greier. Bra jobba!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.